• AZ EGYESÜLET ÚJ VEZETŐSÉGE

  Az Egyesület vasárnap, 2018. dec. 16-án Rendkívüli Közgyűlést tartott, amelyen el lett fogadva az új Alapszabály és ki lett választva az új vezetőség, a kilenctagú Elnökség, valamint az öttagú Ellenőrző Bizottság, amely ezentúl a viták rendezését is végzi, mindez az Egyesület rugalmasabb és hatékonyabb működése céljából.

  Az újonnan kiválasztott Elnökség 2018. dec. 17-i alakuló ülésén kiválasztotta soraiból az elnököt és az alelnököt, valamint kinevezte a titkárt, a pénztárost, a könyvelőt és a háznagyot.

  Az új Alapszabályon és vezetőségen kívül a Közgyűlés kinevezte az új tiszteletbeli tagokat, sorjára az Egyesület idősebb tagjait akik működésükkel kiemelten hozzájárultak a Népkör munkásságához és aktivitásaihoz.

  Az új vezetőség összetételét a cikk címére kattintva tekinthetik meg.

 • NOVO RUKOVODSTVO DRUŠTVA

  Društvo je u nedjelju 16.12.2018. održalo Izvanrednu Skupštinu na kojoj je prihvaćen novi Statut i izabrano novo rukovodstvo, deveteročlano Predsjedništvo i peteročlani Nadzorni odbor koji će ujedno riješavati i sve sporove, a sve u cilju fleksibilnijeg i učinkovitijeg funkcioniranja Društva.

  Na konstituirajućoj sjednici novoizabranog Predsjedništva u ponedjeljak 17.12.2018. Predsjedništvo je iz svojih redova izabralo predsjednika i dopredsjednika, te imenovalo tajnika, blagajnika, knjigovođu i domara.

  Osim novog Statuta i rukovodstva, Skupština je na svojoj sjednici proglasila i počasne članove, mahom starije članove Društva koji su svojim djelovanjem posebno doprinijeli radu i aktivnostima Népköra.

  Sastav novog rukovodstva možete pročitati klikom na naslov članka.